2019-05-09

Peyzaj Mimarlığı Bölümünde 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı



 

Üniversitemiz stadyumunda gerçekleştirilen 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan ERDOĞDU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemizin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Enver DURAN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Şahin KARAKAŞ, İl Emniyet Müdür V. Serkan ÜSTÜN, Tekirdağ İlinin mülki ve idari temsilcileri, akademisyenler ve mezunların ailelerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Tören Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosunun geçişiyle başladı. Ardından tüm fakültelerin ve yüksekokullarının öğrencileri geçiş düzenleyerek, protokolü ve ailelerini selamladılar. 

Törende mezun öğrenciler adına konuşmasını Fakültemiz ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Birincisi Irmak EKE yaptı. Konuşmasında Namık Kemal Üniversitesi'nden mezun olmaktan duyduğu gururu dile getirerek eğitimine katkı sağlayan tüm akademisyenlere ve ailesine teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından fakülte ve yüksekokullardan birincilikle mezun olan öğrenciler yaş kütüğüne isimlerini çaktılar. Dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. 

Ardından geri sayımla birlikte öğrencilerimiz keplerini coşkuyla havaya fırlattılar. Bölümümüz öğrencilerine bölüm öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verilerek tören sonlandı.