2020-10-13

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

Peyzaj mimarlığı bölümü 1. sınıflar ve yatay geçişli öğrenciler Için oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik 12 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 15:30-16:30 saatleri arasında Google Meet üzerinden online olarak yapıldı. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Rüya YILMAZ'ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen etkinliğe bölüm öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinlikte bölüm kuruluşu ve tarihçesi, eğitim-öğretime ilişkin genel bilgiler, yurt içi ve yurt dışı öğrenci hareketliliğine ilişkin Erasmus, Farabi ve Mevlana programları, zorunlu yaz stajları, burslar, TNKÜ kütüphane imkanları, Tekirdağ kenti, kampüsümüz ve sosyal yaşama ilişkin pek çok konuda bilgiler verildi.

Yeni eğitim öğretim döneminin sağlıklı ve başarılı bir dönem olması temennileriyle birlikte etkinlik, öğrencilerimizin karşılıklı soru cevaplarıyla sonlandırıldı.