2021-01-20

Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Doktora Programı İkinci Doktora Öğrencisini Mezun Etti

Prof. Dr. Tuğba KİPER danışmanlığında Prof. Dr. Aslı KORKUT (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı ), Prof. Dr. Abdullah KELKİT (Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı), Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı), Prof. Dr. Osman UZUN (Düzce Üniversitesi, Peyzaj Mimarlığı)’un jüri üyesi olduğu " Tekirdağ İli Çorlu İlçesi Örneğinde Kentsel Yaşam Kalitesinin İrdelenmesi " isimli doktora tezini Dilem AKTAŞ başarı ile savunarak "Doktor" ünvanını almıştır. Dilem AKTAŞ’ın tezinin savunma sınavı 14 Ocak 2021 tarihinde saat 09:30'da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.