2021-02-26

Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Doktora Programımızdan Araştırma Görevlimiz Mezun Oldu

Bölümümüz Araştırma Görevlilerinden Tuğba ÜSTÜN TOPAL, Prof. Dr. Aslı KORKUT danışmanlığında hazırlamış olduğu "Kentsel Gelişim Alanlarına İlişkin Ekoloji Temelli Planlama Yaklaşımı: Tekirdağ Örneği" isimli doktora tezini Prof. Dr. Engin NURLU (Ege Üniversitesi), Prof. Dr. Tuğba KİPER (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi), Prof. Dr. Elif Ebru ŞİŞMAN (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi) ve Prof. Dr. Banu Çiçek KURDOĞLU’nun (Karadeniz Teknik Üniversitesi) jüri üyesi olarak katıldığı sınavda başarı ile savunarak "Doktor" unvanını almıştır.

Arş. Gör. Tuğba ÜSTÜN TOPAL’ın tezinin savunma sınavı 26 Şubat 2021 tarihinde saat 09:30’da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.