2021-02-04

Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Doktora Programımızdan Araştırma Görevlimiz Mezun Oldu

Bölümümüz Araştırma Görevlilerinden Pınar GÜLTÜRK DOĞRUYOL, Prof. Dr. Elif Ebru ŞİŞMAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Kentsel Yeşil Alan Sistem Kurgulanmasına Yönelik Bir Model Önerisi" isimli doktora tezini Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi), Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ (Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi), Prof. Dr. Faris KARAHAN (Atatürk Üniversitesi) ve Doç. Dr. Ayşe Esra CENGİZ’in (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi) jüri üyesi olarak katıldığı sınavda başarı ile savunarak "Doktor" unvanını almıştır.

Arş. Gör. Pınar GÜLTÜRK DOĞRUYOL’un tezinin savunma sınavı 2 Şubat 2021 tarihinde saat 09:30’da YÖK'ün COVİD-19 salgınındaki direktiflerine istinaden denetlenebilir ve kayıt altına alınabilir bir biçimde uzaktan erişim imkanıyla dijital ortamda yapılmıştır.