2018-11-12

Fakültemiz Dekanlığı Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi



 

Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 31/10/2018 tarih ve 1774 sayılı yazısı ile 2547 Sayılı Kanunun 16. Maddesinin (a) fıkrası gereğince; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’na atanarak 09/11/2018 tarihinde göreve başladı.

Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Dekanlık Devir Teslim Töreni’nde, öncelikle Dekan olarak görev yaptığı 2011-2018 yılları arasında, birlikte çalıştığı akademik ve idari personele teşekkür etti. Fakültenin kuruluş yıllarından itibaren bugüne kadar oldukça mesafe katedildiğini, ancak alınması gereken daha çok yol olduğunu kaydeden Prof. KORKUT, Dekanlığa atanan Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ’ u tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. 

Fakültemiz dekanlığına atanan Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ;

"Asistanlığımdan bu yana akademik yaşantımın her aşamasında yer alan Prof. Dr. Aslı KORKUT’dan bu görevi devir almanın büyük bir onur olduğunu, tüm akademik ve idari personelimizle beraber fakültemizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını" belirten ifadeleriyle duygu ve düşüncelerini dile getirdi.