2022-06-14

Bölümümüzde 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı



 

Üniversitemiz stadyumunda gerçekleştirilen 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, mezun olacak öğrencilerimiz, akademisyenler ve öğrenci velilerimin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Törene, bölümümüz 15. dönem mezunlarıyla ile katıldı. 

Tören Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosunun geçişiyle başladı. Ardından tüm fakültelerin öğrencileri geçiş düzenleyerek, protokolü ve ailelerini selamladılar.   Konuşmaların ardından fakültelerinden birincilikle mezun olan öğrenciler yaş kütüğüne isimlerini çaktılar.

Bülümümüzde dereceye giren birinci öğrencimiz Melisa Nil ELMAS, ikinci öğrencimiz Sevim GÜVEN ve üçüncü öğrencimiz Mert ÇUKACI oldu. 

Geri sayım ile keplerini coşkuyla havaya fırlatan öğrencilerimize bölüm öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verilerek tören sonlandı.

Mezuniyet hakkı kazanan ve profesyonel hayata atılmaya hazırlanan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında  başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz. Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık olsun.