2023-10-04

Bölümümüz Oryantasyon Programının 1. Etkinliği Gerçekleştirildi.

Fakültemizde 4 Ekim Çarşamba günü G-131 nolu derslikte Bölümüzü yeni kazanan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı kapsamında 1. etkinlik gerçekleştirildi.  Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Rüya YILMAZ öğrencilerimizi üniversitemizin bulunduğu şehir ve bölgenin özellikleri ve sosyal-kültürel önemi, üniversitemiz ve fakültemiz bünyesinde bulunan teknik ve sosyal imkanlar, bölümümüz misyon ve vizyonu doğrultusunda peyzaj mimarlığının meslek tanımı ve  kapsamı,  öğrenci toplulukları ve benzeri konularda bilgilendirdi. Program Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, , Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Rüya YILMAZ, Bölüm öğretim elemanlarından Prof. Dr. Elif Ebru ŞİŞMAN, Doç. Dr. Burçin EKİCİ, Bölüm Sekreteri Memur Vedat TEKİN  katılımı ile gerçekleştirildi. Program başarı dilek ve temennileri ile tamamlandı.