2021-11-24

Azami Süresi Dolan Öğrencilerin Dikkatine

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın yazısı ile üniversitelere; azami süresini dolduran 4.Sınıf (son sınıf) öğrencilerinin, başvuru yapmaları halinde hiç almadıkları dersler ile devamsızlıktan başarısız oldukları dersler dahil olmak üzere, alıp başarısız oldukları dersler için ek sınav haklarından yararlanabileceklerine dair karar bildirilmiştir. Başvurular Fakülte Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecektir. Bu bağlamda, ek sınav haklarını kullanmak isteyen, azami süresini doldurmuş (2017- 2018 itibariyle ilişiği kesilen ve 2017- 2018 öncesi kayıt yaptıran öğrenciler de dahil olmak üzereson sınıf öğrencilerin 31 Ocak 2022  Pazartesi günü mesai bitimine kadar dilekçe ile şahsen veya kargo ile Fakülte öğrenci işleri birimine başvuruda bulunması gerekmektedir.

Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.