2022-05-13

13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü Sergisi Açıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından "13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü" kapsamında 12-13 Mayıs tarihlerinde Yeşil Mimarlar Topluluğu koordinatörlüğünde Sergi Etkinliği gerçekleştirildi. Bölümümüz öğrencileri tarafından Dendroloji I-II, Kentsel Tasarım, Proje I-IV, Planlama Stüdyosu ve Tasarım Stüdyosu dersleri kapsamında hazırlanan bazı projelerin yer aldığı sergi, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Rüya YILMAZ'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Sergi açılışına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcısı Tuğba KİPER, Dekan Yardımcısı Suat ÇABUK ile çok sayıda öğretim üyesi ve elemanı ile fakültemiz öğrencileri katılım sağladı. Öğrencilerimizin ürünlerini anlatmasıyla gezilerek tamamlanan sergi sonunda, "Yaşadığınız her yerde biz varız" sloganıyla değerli Peyzaj Mimarlarının ve  Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinin 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanarak, iyi dilek ve temennilerde bulunuldu.