2015-06-22

Fakültemizin Mezun Veren Bölümü Olan Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nün 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı



Fakültemizin mezun veren bölümü olan Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nün 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 20 Haziran 2015 tarihinde 19 30 da Üniversitemiz Piramit Salonda yapıldı. Bu tören,  fakültemizin 3. mezuniyet töreni iken, Ziraat Fakültesi’nden bu fakülteye aktarılmış olan Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nün 8. mezuniyet töreni oldu.

Fakültemiz öğrencilerinin mezuniyet törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şefik KURULTAY, Fakültemiz  Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Doç. Dr. Tuğba KİPER, fakültemiz akademisyenleri, mezun öğrenciler  ve aileleri katıldı.

Törende ilk olarak N.K.Ü. Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları tarafından müzik dinletisi sunuldu. Dinletinin ardından Fakültemiz  Tanıtım Sunumu yapıldı.

Törenin açılışında; mezunlar sunusu eşliğinde, son sınıf  öğrenci temsilcisi Seda KIRLAK ‘ın konuşmasının ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT  mezun öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar diledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK de mezuniyet töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında “Bugün Üniversitemizin çeşitli bölümlerinden 4 bin öğrencimizi mezun ediyor olmanın mutluluğunu paylaşmak için buradayız. Üniversitemizde, bu sayının her geçen gün artarak üniversite ailemizin daha da genişlemesi bizleri mutlu etmektedir.” diyerek,sevincimizi ve gururumuzu paylaşan fedakâr ve değerli öğrencilerimizin ailelerine, Üniversitemizin kıymetli mensuplarına ve mezunlarımıza teşekkür ederek mezun öğrencilere mutluluk ve başarılar diledi.

Mezuniyet konuşmalarının ardından, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK tarafından fakültelerimizde dereceye giren Sakine ŞENCANOĞLU (birinci), Gözde Nur TURAN (İkinci)ve Ezgi ŞAHİN (üçüncü)’ e  ödül ve başarı belgeleri verildi.

Ödül ve başarı belgelerinin verilmesinin ardından, Fakültemiz  Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT eşliğinde, Fakültemiz birincisi Sakine ŞENCANOĞLU tarafından mezuniyet kütüğüne isim çakıldı.

Mezun tüm öğrencilere, Peyzaj Mimarlığı Öğretim Üyeleri tarafından mezuniyet belgeleri verilmesinin ardından, tören,  kep atma gerçekleştirilerek toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.