2024-06-07

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda 4 Haziran 2024 Salı günü gerçekleştirilen 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, mezun olacak öğrencilerimiz, akademisyenler ve öğrenci velilerinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. Törene, Peyzaj Mimarlığı Bölümümüz 17. dönem mezunlarıyla katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Fakülte Dekanı ve bölüm öğretim üyemiz Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ birer konuşma gerçekleştirdi.

Bölümümüzde bu yıl dereceye giren öğrencilerimiz, 1. Hanife Betül DOLDURİÇ, 2.Selen ONAY ve 3. Zehra Altın KESKE ile Taha Alim ARSLAN oldu.

Geri sayım ile keplerini havaya fırlatan öğrencilerimize bölüm öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verilerek tören sonlandı.

Mezuniyet hakkı kazanan ve profesyonel hayata atılmaya hazırlanan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz. Yolunuz açık, geleceğiniz aydınlık olsun.