2023-12-15

''Peyzaj Mimarlığında Güncel Proje Tasarımı ve Uygulama Yaklaşımları'' Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

Üniversitemiz öğrenci topluluklarından Yeşil Mimarlar Topluluğu tarafından düzenlenen “Peyzaj Mimarlığında Güncel Proje Tasarımı ve Uygulama Yaklaşımları” programı gerçekleşti.

12 Aralık 2023 Salı günü saat 13:30’da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“Kariyer Buluşmaları” başlığı altında düzenlenen etkinliğin konuşmacısı sektör temsilcisi Peyzaj Yüksek Mimar Engin AKTAŞ oldu.

Seminer şeklinde gerçekleşen etkinlikte konuşmacı Yüksek Mimar Engin AKTAŞ, sektördeki tecrübelerini dinleyenlerle paylaştı. Soru – cevap kısmının ardından Peyzaj Mimarlığı 3. Sınıf öğrencisi Tuğba KARACA saz dinletisi sundu. Etkinlik sonunda ise konuşmacı Yüksek Mimar Engin AKTAŞ’a teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu.