2022-06-03

''Sürdürülebilir Yerleşkelerde Yaşam Pratikleri Üzerine'' Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Bölümümüz öğrencileri tarafından kurulan Yeşil Mimarlar Topluluğu Koordinatörlüğünde 02.06.2022 tarihinde 14:30'da TNKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda " Sürdürülebilir Yerleşkelerde Yaşam Pratikleri Üzerine " konulu konferans gerçekleştirildi. Ankara Üniversitesi Kalecik Meslek Yüksekokulu Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı'nda görev yapan Öğr. Gör. Reva ŞERMET'in davetli konuşmacı olarak katıldığı konferansın açılış konuşmalarını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ gerçekleştirdi. Sunumun ardından öğrencilerimiz ile karşılıklı soru cevap şeklinde verimli bir şekilde geçen etkinlik, Öğr. Gör. Reva ŞERMET'e Teşekkür Belgesinin ve hediyelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.