2018-12-10

Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı Yapıldı

Danışmanlığını Prof. Dr. Tuğba KİPER'in yapmış oluğu Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi  Seda TOPÇUOĞLU “Kırsal Kalkınma Odaklı Stratejilerin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma:Tekirdağ, Saray Örneği” başlıklı Yüksek Lisans Tez savunmasını 07.12.2018  tarihinde başarı ile tamamlamıştır. Sınav Jürisinde; Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Aslı KORKUT, Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi  Prof. Dr. Tuğba KİPER  (Danışman) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tülay CENGİZ TAŞLI yer almıştır.