2017-05-30

Peyzaj Mimarlığı Bölümü 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyeti Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz stadyumunda coşkuyla kutlanan 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninin ardından, Fakültemizden mezun olan öğrenciler için ayrı bir tören düzenlendi. Törene; Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Doç. Dr. Tuğba KİPER, Mimarlık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI ile Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı bölümlerinin tüm öğretim elemanları ve mezun öğrencilerimiz katıldı.

Törende, Bölümümüzde dereceye giren öğrencilerden; 1.-Engin KABATAŞ, 2.Kübra Kamer KARAHAN ve 3. olan Tuğçe KARS’a başarı belgeleri ve armağanları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aslı KORKUT, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğba KİPER  ve Bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Rüya YILMAZ  tarafından verildi. Bu yıl 5. dönem mezunlarını veren Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunlarımız bölüm öğretim elemanlarından ayrı ayrı diplomalarını aldı.

Tören,  öğrencilerin bölüm öğretim elemanları, arkadaşları ve aileleri ile toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tekrar içtenlikle kutluyor; hayat yolunda esenlikler, başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Üniversitemiz stadyumundaki  törenden görüntüler

Fakültemiz bünyesinde yapılan törenden görüntüler

Fakültemizden mezun olan öğrencilerimiz, öğretim elemanları ve aileleri

Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde dereceye giren öğrencilerimiz